Oficiul Național al Viei și Vinului a participat cu prezentarea și degustarea vinurilor la salonul de vinuri „Descoperirea unei țări vinicole” din or. Moscova

La 20 mai curent, în orașul Moscova, Federația Rusă, a avut loc prezentarea Ghidului „Vinurile Rusiei” în cadrul salonului de vinuri „Descoperirea unei țări vinicole”. Evenimentul a fost organizat de către Uniunea somelierilor și a experților din Rusia. În acest sens, cu suportul Oficiului Național al Viei și Vinului, precum și a Biroului comercial-economic al Ambasadei RM în Federația Rusă, au avut loc degustări de vinuri moldovenești de calitate.

               Anul acesta a fost publicată a 8-a ediție a Ghidului „Vinurile Rusiei”, unde în premieră au fost prezentate detaliat cele mai bune vinuri din Republica Moldova: 11 producători vinicoli moldovenești cu 70 cele mai bune vinuri.

               Potrivit autorului Ghidului, domnul Artur Sarkisyan, Președintele Uniunii sommelierilor și a experților din Rusia, calitatea vinurilor moldovenești a crescut considerabil în ultimii ani și pe viitor se planifică publicarea unui Ghid asemănător dedicat Zilei Națioanle a Vinului din Moldova.

                Astfel, evenimentul în cauză a fost o bună platformă de promovare a vinurilor moldovenești de calitate pe piața rusească.

/ Urmărește-ne

/ Abonează-te la noutăți

/ International Websites

Poland

China

Copyright © Oficiul Național al Viei și Vinului (ONVV). All rights reserved. Privacy Policy

Membrii

Wine Of Moldova


Cabinetul Personal

Lansarea oficială a website-ului va avea loc în 2021